Wie ben ik?

Mijn naam is Sarah, ik ben trotse moeder van mijn zoontje Silvester en wij komen uit het gezellige Leiden.
Een aantal jaar heb ik gewerkt in de horeca en in het ziekenhuis, maar door mijn eigen kraamweek heb ik kunnen beleven wat een geweldig vak de kraamzorg is. Rust, liefde en vertrouwen brengen in een gezin, zorgen wegnemen, vragen beantwoorden, dat is toch geweldig?!

Ik word beschreven als een vrolijk en warm persoon. Ik ben erg spontaan, enthousiast en je kan altijd een grapje met me maken, maar ik voel ook aan wanneer ik me even terug moet trekken zodat jullie lekker kunnen cocoonen, want dat is het belangrijkst: rust!

Zelf heb ik op de vrije school gezeten, hier wordt veel meer gekeken naar het individuele kind en hoe het zich ontwikkelt. Ook wordt er veel gewerkt met natuurlijke materialen, er zijn meer creatieve vakken en het heeft een kleurrijke en warme uitstraling.
Ik vind het belangrijk dat ook in de kraamweek wordt gekeken naar het gezin en wat er bij hen past. Dat zij zelf kunnen aangeven wat ze fijn vinden, wat ze willen weten en hoe er voor hen gezorgd wordt.